Autores

Información

NEDANT ENTRE TAURONS - JORIS LUYENDIJK

En Somnegra pots comprar online l'investigació Nedant entre taurons, de Joris Luyendijk. Un viatge al·lucinant al món de les altes finances, un dels més complexos i secrets.

¡Precio rebajado! NEDANT ENTRE TAURONS - JORIS LUYENDIJK Ver más grande

9788416367335

Nuevo

EDITORIAL: EMPÚRIES
EDICIÓ: ABRIL 2016
ENCUADERNACIÓ: RÚSTICA AMB SOLAPES
IDIOMA: CATALÀ
ENTREGA:

Enviament gratuit:  

Correos 5-7 dies/ Missatger: 48-72h

Más detalles

1 Ejemplar/es

En Stock

18,53 €

-5%

19,50 €

RESUMEN DEL LIBRO

Joris Luyendijk, un periodista d’investigació holandès, sabia tant del sistema bancari com qualsevol de nosaltres: gairebé res. Els banquers, pensava, són “uns taurons competitius, despietats i obsedits amb els bonus. Una gent del tot irrellevant en la meva vida”. Però aleshores li va arribar l’encàrrec d’investigar el sector financer.

Joris es va submergir en la City de Londres durant un parell d’anys, el centre fi nancer més important del món juntament amb Wall Street, i durant aquell temps va entrevistar i conèixer de ben a prop més de dues-centes persones: des dels competitius banquers d’inversió i els directius d’elit de fons de cobertura, fins al personal oprimit de back-offi ce, passant pels gerents de recursos humans vilipendiats i els acomiadats en els ja habituals “sacrificis”. El llibre que t’obrirà els ulls al món dels banquers i t’ajudarà a entendre el perquè de la crisi financera. Es podria tornar a repetir?