Autores

Información

ASFÍXIA - MARC GRIJALVO

En Somnegra pots comprar online al novel.la negra Asfíxia, de Marc Grijalvo. Asfíxia no és un llibre per passejar-hi; és un llibre per córrer.

¡Precio rebajado! ASFÍXIA - MARC GRIJALVO Ver más grande

9788494495472

Nuevo

EDITORIAL: TIGRE DE PAPER
EDICIÓ: MAIG 2016
ENCUADERNACIÓ: RÚSTICA AMB SOLAPES
IDIOMA: CATALÀ
ENTREGA:

Enviament gratuit:  

Correos 5-7 dies/ Missatger: 48-72h

Más detalles

1 Ejemplar/es

En Stock

13,30 €

-5%

14,00 €

RESUMEN DEL LIBRO

«Va treure energies d’on no n’hi havia i va ser l’encarregat de trucar als seus pares per transmetre’ls la notícia. Estava convençut que aquells minuts eren la cosa més pròxima a l’infern…»

Girona, dos mesos abans, havia viscut un Temps de Flors com mai no s’havia vist. Darrere la ciutat d’aparador, aquesta tenia altres cares ocultes, sorgides de la insuportable crisi econòmica i social que malmetia presents, estroncava futurs i difuminava passats. Calia enfrontar-se a una realitat tossudament ingrata, cruel i gairebé insuportable. Però, sobretot, terriblement injusta. I era el moment de prendre decisions vitals, amb riscos difícilment calculables. Es podia explorar noves formes de vida i començar a jugar amb altres cartes, amb resultats desconeguts.

Sense preveure-ho, i pràcticament des dels inicis, la Lucía origina un reguitzell d’actuacions vertiginoses que lidera la seva neboda i que mantenen el lector pendent de la resolució definitiva del seu cas. No hi ha gaire marge per al descans. No pot haver-hi defalliment.

Asfíxia no és un llibre per passejar-hi; és un llibre per córrer.