Autores

Información

METRÒPOLI - FLAVIO SORIGA

A Somnegra pots comprar online al novel.la negra Metròpoli, de Flavio Soriga. Martino crissanti, carabinieri protagonista a "Pluja Negra"torna a la investigació

¡Precio rebajado! METRÒPOLI - FLAVIO SORIGA - NOVEL·LA NEGRA - ALREVÉS Ver más grande

978-84-16328-86-4

Nuevo

EDITORIAL: ALREVÉS
EDICIÓ: GENER 2017
ENCUADERNACIÓ: RÚSTICA AMB SOLAPES
IDIOMA: CATALÀ
ENTREGA:

Enviament gratuit:  

Correos 5-7 dies/ Missatger: 48-72h

Más detalles

1 Ejemplar/es

Amb Stock

17,10 €

-5%

18,00 €

RESUMEN DEL LIBRO

Durant un estiu a l’illa de Sardenya, més concretament a Càller, hi poden passar moltes coses. Tantes que als banys Karalis, els més antics de la ciutat, aparegui brutalment assassinat el cos sense vida de Giulia Hernandez de San Raimondo, una bella dona de classe alta. Aquesta troballa farà que el carabiniere Martino Crissanti, -que ja coneixem de la seva investigació a Pluja negra (crims.cat nº 4)- i alguns dels seus homes, es dediquin a fer allò que millor saben: observar cossos sense vida, examinar petjades, interrogar sospitosos, analitzar escenes del crim i extreure’n les conclusions, ja que són ells els encarregats d’impedir o, si més no, d’enxampar el culpable del crim.

Un cas encobert sota una calor asfixiant, pesant i insofrible, acompanyat de tangos argentins i capvespres idíl·lics. Una novel·la negra ben metropolitana, amb un retrat històric, antropològic i gastronòmic d’una urb i d’una illa encisadora, que l’autor enlluerna amb una prosa poètica ja ben habitual a la seva ploma.