Autores

Información

LA VERITAT NO SERVEIX DE RES - RAMON BREU

En Somnegra pots comprar online al novel.la negra La veritat no serveix de res, de Ramon Breu. Un jove i inexpert detecti u, fi ll de família obrera.

¡Precio rebajado! LA VERITAT NO SERVEIX DE RES - RAMON BREU Ver más grande

978-84-946182-9-1

Nuevo

EDITORIAL: GREGAL
EDICIÓ: DESEMBRE 2016
ENCUADERNACIÓ: RÚSTICA AMB SOLAPES
IDIOMA: CATALÀ
ENTREGA:

Enviament gratuit:  

Correos 5-7 dies/ Missatger: 48-72h

Más detalles

1 Ejemplar/es

En Stock

16,62 €

-5%

17,50 €

RESUMEN DEL LIBRO

La Barcelona de 1951 és una ciutat grisa, vençuda i miserable. En Pere Teixidor treballa en una agència de detecti us, Confi dencial Barna. És fi ll d’una família obrera del barri de la Bordeta, fet que li dóna una perspecti va diferent a l’hora d’emprendre les investi gacions que li encomanen. Un dia el seu cap l’envia a seguir una famosa cupleti sta, Rocío de Castro, una rossa espectacular, protegida per un magnat i obsessionada amb la pel·lícula Lo que el viento se llevó, acabada d’estrenar a la ciutat.

En Pere, arran d’aquest i altres casos, es veurà engolit per una voràgine d’esdeveniments que el portaran a conèixer els tèrbols ambients de la boxa, la brutal explotació de les classes treballadores, els cenacles més disti ngits dels nous rics franquistes, els soterranis de la Via Laietana i els mecanismes de la corrupció.

El jove detecti u, que comptarà amb la fi delitat dels seus companys –com en Sagasta, un col·lega dur i intrèpid, fi ll de la Barceloneta, o la senyoreta Presentación, l’efi caç i enigmàti ca secretària de l’agència–, haurà de trampejar els remordiments de consciència que li provoca mantenir dues relacions senti mentals alhora, una amb la seva xicota de sempre i l’altra amb una torbadora noia de companyia del nightclub del Windsor Palace.