Autores

Información

QUAN LA MORT ÉS LA VIDA I LA VIDA ÉS LA MORT - DAVID CORDERO ESPÍN

En Somnegra pots comprar online al novel.la negra Quan la vida és la mort i la mort és la vida, de David Cordero Espín.

¡Precio rebajado! QUAN LA MORT ÉS LA VIDA I LA VIDA ÉS LA MORT - DAVID CORDERO ESPÍN Ver más grande

978-84-946182-8-4

Nuevo

EDITORIAL: GREGAL
EDICIÓ: NOVEMBRE 2016
ENCUADERNACIÓ: RÚSTICA AMB SOLAPES
IDIOMA: CATALÀ
ENTREGA:

Enviament gratuit:  

Correos 5-7 dies/ Missatger: 48-72h

Más detalles

1 Ejemplar/es

En Stock

16,62 €

-5%

17,50 €

RESUMEN DEL LIBRO

Durant molts anys he estat un escriptor oblidat. Ho admeto sense cap pena ni vergonya, però creieu-me quan us dic que un dia vaig arribar a tocar la glòria. He viscut sol més temps del que ho he fet acompanyat. Tan allunyat com he pogut de la meva exdona i el més a prop que he sabut de la meva filla

Confesso que m’ha costat molt acceptar això que m’ha passat. Però per més inversemblant que pugui semblar, és com és i no ho puc canviar. Ara sé que no esti c sol, que n’hi ha d’altres com jo encara que molts hagin optat per callar. Sé que faran tot el possible per ocultar aquesta veritat i fer-nos passar per bojos. Però potser si sabem jugar les nostres cartes, aquest secret ens donarà més poder del que ells hagin somniat. I és que sense pobres no hi haurà rics, sense desfavorits no hi haurà privilegiats, i potser si aquest secret veu la llum, alguns d’ells perdran part d’aquest paradís terrenal.

Ara, però, demano disculpes a tots aquells que us heu trobat aquest document. Sóc perfectament conscient que amb el seu lliurament no faig altra cosa que defugir la meva responsabilitat per fer-la caure sobre vostre. Segurament hauríeu viscut més feliços si no l’haguéssiu trobat, però... Ho sento, només soc un covard.