Autores

Información

BARCELONA, VIATGE A LA PERIFÈRIA CRIMINAL - ÁLEX MARTÍN ESCRIBÀ & SEBASTIÀ BENNASAR

A Somnegra pots comprar online els relats negres Barcelona, viatge a la perifèria criminal, de Àlex Martín Escribà & Sebastià Bennasar.

¡Precio rebajado! BARCELONA, VIATGE A LA PERIFÈRIA CRIMINAL - ÁLEX MARTIÍN & SEBASTIÀ BENNASAR Ver más grande

978-84-17-07717-4

Nuevo

EDITORIAL: ALREVÉS EDITORIAL
EDICIÓ: AGOST 2017
ENCUADERNACIÓ: RÚSTICA AMB SOLAPES
IDIOMA: CATALÀ
ENTREGA:

Enviament gratuit:

Correos 5-7 dies/ Missatger: 48-72h

Más detalles

2 artículos

En Stock

18,05 €

-5%

19,00 €

RESUMEN DEL LIBRO

Vint autors, deu dones i deu homes, escriuen sobre deu barris de la Barcelona més criminal i perifèrica Barcelona o Barcelones? Potser no ho havíeu pensat, però la capital de Catalunya amaga moltes possibles ciutats en el seu interior. I en totes shi produeixen crims. O com a mínim això pensen vint dels millors escriptors de novel·la negra del país, que per parelles ens esbudellen deu barris de la ciutat i els converteixen en objecte literari. Negre, és clar. Perquè hi ha molta vida i molta mort més enllà de les Rambles i del passeig de Gràcia. I mereix que algú ens els expliqui.

I és que des de les Olimpíades —ara fa vint-i-cinc anys—, Barcelona sha transformat de forma espectacular. Duna banda hi ha hagut la recuperació del front marítim, primer al Poblenou i més recentment, amb el Fòrum, a la zona del Besòs. Després hi ha hagut les intervencions puntuals en barris com el Raval —obertura de la Rambla— o la zona de Glòries, que vol convertir-se en el nou districte empresarial i tecnològic amb el 22@, una mica frustrat per la crisi econòmica. I després amb el pla de millora de tots i cadascun dels districtes.

Deu noves Barcelones i vint relats us esperen.