Autores

Información

LA NOIA QUE SOMIAVA UN LLUMÍ I UN BIDÓ DE GASOLINA - STIEG LARSSON

En Somnegra pots comprar online la novel.la policiaca La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina, de Stieg Larsson. Serie Millennium 2.

¡Precio rebajado! LA NOIA QUE SOMIAVA UN LLUMÍ I UN BIDÓ DE GASOLINA - STIEG LARSSON Ver más grande

978-84-664-1997-0

Nuevo

EDITORIAL: COLUMNA
EDICIÓ: AGOST 2015
ENCUADERNACIÓ: RÚSTEGA AMB SOLAPES
IDIOMA: CATALÀ
ENTREGA: GRATIS 48-72h Missatger – 5-6 dies correos

Más detalles

Disponible entre 5 - 8 dies

21,37 €

-5%

22,50 €

RESUMEN DEL LIBRO

La Lisbeth Salander s’ha pres un temps: necessita apartar-se del focus d’atenció i sortir d’Estocolm. Tracta de seguir una dura disciplina i no contestar a les trucades ni als missatges d’en Mikael, que no entén per què ha desaparegut de la seva vida sense donar cap tipus d’explicació. La Lisbeth es cura les ferides d’amor en solitud, tot i que intenti distreure el desencantament mitjançant l’estudi de les matemàtiques i amb certs plaers en una platja del Carib.

I en Mikael? El gran heroi viu bons moments a Millennium, amb les finances de la revista sanejades i el reconeixement professional per part dels col·legues. Ara té entre mans un reportatge apassionant sobre el tràfic i la prostitució de dones procedents de l’Est que li ha proposat en Dag Svensson, periodista d’investigació, i la seva dona, la criminòloga i investigadora de gènere Mia Bergman.

Les vides dels dos protagonistes semblen haver-se separat completament, però mentrestant... una noia, lligada a un llit, suporta un dia rere l’altre les horribles visites d’un ésser menyspreable i, sense dir una paraula, somia un llumí i un bidó de gasolina, la manera de provocar un foc que acabi amb tot.