Autores

Información

MATAR UN ROSSINYOL - HARPER LEE

En Somnegra pots comprar online el thriller judicial Matar un rossinyol, de Harper Lee. Dispareu a tants gaigs com vulgueu, però és un pecat matar un rossinyol

¡Precio rebajado! MATAR UN ROSSINYOL - HARPER LEE Ver más grande

9788429774498

Nuevo

EDITORIAL: EDICIONS 62
EDICIÓN: FEBRER 2015
ENCUADERNACIÓ: TAPA DURA AMB COBERTA
IDIOMA: CASTELLANO
ENTREGA: GRATIS 48-72h Mensajero – 5-6 dias correos

Más detalles

1 Ejemplar/es

En Stock

18,05 €

-5%

19,00 €

RESUMEN DEL LIBRO

«Dispareu a tants gaigs com vulgueu, però recordeu que és un pecat matar un rossinyol.» Aquest és el consell que un advocat dóna als seus fills mentre defensa l’autèntic rossinyol d’aquesta novel·la fascinant: un home negre acusat d’haver violat una noia blanca.

Des de la seva publicació el 1960, Matar un rossinyol, l’única novel·la de Harper Lee coneguda fins ara, ha rebut nombroses distincions, entre altres el Premi Pulitzer i Millor novel·la del segle XX, segons els llibreters nord-americans. Robert Mulligan en va fer una esplèndida adaptació cinematogràfica. Traduïda a més de quaranta llengües, amb més de quaranta milions d’exemplars venuts a tot el món, aquesta magnífica novel·la s’ha convertit en tot un clàssic.

Recentment Harper Lee ha decidit treure a la llum una altra novel·la, Vés, aposta un sentinella, la pròxima publicació de la qual s’ha convertit en el fenomen literari editorial més important dels últims anys.