Autores

Información

LA QUÍMICA - STEPHENIE MEYER

A Somnegra pots comprar online el thriller La química, de Stephenie Meyer.Una exagent fuig de l'organització en la qual treballava haurà d'acceptar un últim cas

¡Precio rebajado! LA QUÍMICA - STEPHENIE MEYER Ver más grande

9788416430895

Nuevo

EDITORIAL: ROSA VENTS
EDICIÓN: FEBRER 2017
ENCUADERNACIÓN: RÚSTICA CON SOLAPAS
IDIOMA: CASTELLANO
ENTREGA:

Envío Gratis:  

Correos: 5-7 días/ Mensajero: 48-72h

Más detalles

Disponible entre 5 - 8 dies

18,90 €

-5%

19,90 €

RESUMEN DEL LIBRO

Havia treballat per al govern dels Estats Units, encara que gairebé ningú no ho sabia. Com a experta en el seu camp, ella mateixa era un dels secrets més ocults d'una agència tan clandestina que ni tan sols no té nom. Fins que van considerar que els feia nosa i van anar-la a buscar sense avisar.

Ara poques vegades es queda al mateix lloc o utilitza el mateix nom durant gaire temps. Ja han mort l'única persona en qui confiava, però sap alguna cosa que la continua convertint en una amenaça. La volen morta, i de seguida.

Quan el seu antic cap li ofereix una sortida, entén que serà l'única oportunitat que tindrà d'esborrar la gran diana que porta dibuixada a l'esquena. Però això implica acceptar un últim encàrrec. I, per a desgràcia seva, la informació que aconsegueix encara afegeix més risc a la situació.

Decidida a afrontar el desafiament cara a cara, comença a preparar-se per a la pitjor baralla de la seva vida mentre s'adona que s'està enamorant d'un home que només pot complicar-li les possibilitats de supervivència. Ara que les opcions es redueixen cada cop més de pressa, haurà d'aplicar el seu talent especial d'una manera en què mai abans no havia somiat.

En aquesta novel·la intensa i demolidora, Meyer ha creat una irresistible heroïna amb unes habilitats molt especials. I demostra un cop més per què és una de les escriptores que més llibres ven del món.