Autores

Información

UNA HISTÒRIA NEGRA - ANTONELLA LATTANZI

En Somnegra pots comprar online el thriller Una història negra, de Antonella Lattanzi.

¡Precio rebajado! UNA HISTÒRIA NEGRA - ANTONELLA LATTANZI Ver más grande

978-84-16863-41-9

Nuevo

EDITORIAL: LA CAMPANA
EDICIÓ: NOVEMBRE 2018
ENCUADERNACIÓ: RÚSTEGA
IDIOMA: CATALÀ
ENTREGA: GRATIS 48-72h Missatger – 5-6 dies correos

Más detalles

1 Ejemplar/es

En Stock

18,90 €

-5%

19,90 €

RESUMEN DEL LIBRO

Una nit d'agost a Roma

Carla i Vito porten un temps separats, però han tornat a reunir-se per celebrar l'aniversari de la seva filla menor. No va ser un divorci fàcil. El caràcter violent i gelós de Vito va propiciar un infern llarg i secret. No obstant això, el sopar familiar va bé, fins i tot els dos fills grans s'alegren de veure el seu pare. I podria dir-se que també Carla: en el fons van passar junts mitja vida, ell va ser el seu gran amor. Tot es trastoca quan, a la fi de la vetllada, Vito desapareix.

Dues setmanes interminables

La recerca de Vito és frenètica. La Carla i els nens estan desesperats, encara que no són els únics. Hi ha una altra dona implicada en les indagacions, Milena, la seva amant durant molts anys. Però els que més inquireixen per Vito són la seva germana, Mimma, i els seus parents i amics, que vénen del sud, de Pulla, i tenen modals mafiosos. El dia que apareix el cadàver, el misteri esclata en mil bocins, amb una clara sospitosa.

Moltes versions per a una sola història

Tots busquen la veritat, però són la policia i els jutges els que han de trobar-la. Seva és la tasca d'esbrinar què va passar. Però en aquest cas, pot realment existir una sola veritat, clara i unívoca?

Així comença el judici a una dona que és un judici a totes les dones.